top of page
  • Writer's pictureKOH-I-NOOR HARDTMUTH

Vyrobte si s dětmi plavací lodičky z modelíny!



Zpříjemněte svým dětem volný čas tvořením s výrobky KOH-I-NOOR. V našem sortimentu naleznete kromě známých produktů i některé speciální.


Jedním z nich je například modelovací lehčená hmota, která dokonce plave na vodě! To bude radosti!





Modelovací hmota, lidově modelína, je už mnoho let oblíbená jak mezi dětmi, tak mezi dospělými. Dokonce se stala i součástí povinné výbavy každého školáka.



Z modelíny jednoduše vymodelujete prakticky vše, od žirafy po lodičku. Pojďte si s námi vyrobit lodičky, které se díky této lehčené verzi ve vodě nepotopí a krásně plavou.



Při výrobě našich lodiček náš malý pomocník nejprve posbíral pár listů a větviček. Z modelovací hmoty, kterou jsme společně pečlivě propracovali, jsme vyrobili tvar podobající se ořechové skořápce.



Vespod jsme ji zaoblili, aby se nenakláněla k jedné nebo druhé straně. Po vytvoření ideálního tvaru jsme za pomoci kousku klacíku, který zároveň lodičku vyrovnává, připevnili větší list, který představuje plachtu.



Nakonec jsme doladili poslední estetické detaily, vydali se k vodě a užili si spoustu zábavy!



V naší nabídce naleznete lehčenou modelovací hmotu v balení obsahující deset zářivých barevných odstínů, stejně tak jako tomu je u klasické modelovací hmoty. Teď už je jen na vás, zda si vytvoříte parník nebo lekníny.





135 views
bottom of page