top of page
  • Writer's pictureKOH-I-NOOR HARDTMUTH

Nalaďte se na vlnu barevných fine linerů!



Oblíbené barevné finelinery nemusíme dlouze představovat.


Jedná se o popisovače určené pro širokou škálu uživatelů, kteří s nimi mohou psát, kreslit, nebo dokonce rýsovat. Inkoust a hrot popisovače totiž zajišťují příjemné a pohodlné psaní s šířkou stopy 0,3 mm, což je ideální například i k tvorbě písma.






Co více si přát od kvalitních popisovačů než sytou, tenkou a rovnoměrnou stopu?


Kromě klasických černých popisovačů najdete v nabídce KOHINOOR i finelinery barevné, které lze zakoupit samostatně nebo v sadě. Ta určitě nadchne všechny školou povinné. Skvěle totiž poslouží k tvorbě vlastních školních rozvrhů, poznámek z hodin nebo k zápiskům v diáři.



Finelinery však neslouží jen pro praktické účely, ale i k tvorbě uměleckých děl nebo jejich skic. Přesvědčte se sami a nechte se inspirovat například díly od umělkyně Her Sarong, která vytváří velice zajímavé grafické kompozice.



Pokud jste fanouškem architektury, mohl by vás naopak zaujmout profil kreslíře Stephena Traverse, který se zabývá kresbou městských budov a různých zákoutí.



Na konec máme samozřejmě něco i pro milovníky abstrakce, pestrých barev a organických tvarů, a to portfolio umělkyně Noemi Ibarz.



A co s finelinery nakreslíte vy? Pro více inspirace sledujte naše profily na sociálních sítích. Mějte krásný barevný den!



310 views
bottom of page