top of page
  • Writer's pictureKOH-I-NOOR HARDTMUTH

Rozvrh hodin pro malé školáky




Každoročně, nejen při začátku školního roku, si školáci různých věkových skupin vybavují aktovku i výtvarný kufřík pomůckami od Koh-i-noor Hardtmuth, což nás nesmírně těší!


Někteří se nemůžou dočkat až znovu uvidí své kamarády a řeknou jim všechny své zážitky, jiní by si léto nejraději prodloužili alespoň o další měsíc.



U nás v Koh-i-nooru jsme dali hlavy dohromady a přišli s malým dárkem v podobě školního rozvrhu ke stažení, který po vytisknutí můžete vybarvit a nalepit do školních desek, či pověsit doma na lednici.



rozvrh
.pdf
Download PDF • 6.00MB


Máte do školy vše připraveno? Pokud ne, pořád ještě stíháte navštívit prodejny Koh-i-nooru po celé České Republice.


Studentům prvního stupně základních škol se jistě bude hodit Torpedo roller, jehož parfémovanou variantu si jednoznačně zamilují. Rollery dále nabízíme také v praktickém balení se zmizíkem, který vám spolehlivě pomůže s případnými opravami.


Dále by se našim nejmenším mohla hodit sada pastelek a školních popisovačů, tužky s označením 1, 2 a 3, pryž nebo kulaté nůžky. Na výtvarnou výchovu jistě využijí plastelínu, temperové barvy, paletu, štětce a vodovky.




Starší žáci se v hodinách matematiky budou jistě učit pracovat s kružítkem a také s nejrůznějšími typy pravítek. V rámci výtvarné výchovy budou s největší pravděpodobností pracovat s tuší, tužkami různých gradací, prašnými či olejovými pastely nebo tužkami v laku Progresso.


Středoškoláci, obzvláště ti s výtvarným zaměřením, budou potřebovat akrylové barvy, kvalitní dřevěnou paletu, uhel přírodní nebo v tužce, tvárlivou pryž, akvarelové a olejové barvy.




Také vám ze všech těch informací jde hlava kolem? Nebo si nevíte rady s výběrem? Zavítejte do některého z našich kamenných obchodů, kde vám náš odborně vyškolený personál s radostí poradí!


Příjemný start nového školního roku vám přeje tým Koh-i-noor Hardtmuth!


88 views
bottom of page