top of page
  • Writer's pictureKOH-I-NOOR HARDTMUTH

Valentýnské dárkové balení



Svátek všech zamilovaných se blíží, a proto je právě teď ideální čas začít s hledáním toho pravého dárku pro vaše blízké. Právě onen valentýnský dárek si zaslouží také originální zamilované balení.


Čtěte dále a nechte se inspirovat jednoduchým návodem od Jany Svobodové z Ateliéru Radost.





Na tento návod budete potřebovat vodové nebo brilantní vodové barvy, fineliner, nůžky, štětec, houbičku, dřívko a papírové sáčky. Případně, pokud si troufáte, si můžete sáček vyrobit i sami, a to podle našeho velikonočního návodu.


Balení, které si v následujících krocích ukážeme, se hodí nejen na Valentýna, ale přijde vám vhod vždy, když budete chtít dárkově zabalit jakoukoliv drobnost. Motiv srdíčka můžete jednoduše změnit a vytvořit například sáček s motivem květin, zvířat a podobně. Důležité je vybírat motivy jednoduchých tvarů, aby se dobře vystřihovaly. Tak pojďme na to!




Pokud máte všechny potřebné věci připravené, pusťte se do výroby tiskátka. Můžete ho vyrobit buď z houbičky na nádobí, kterou následně nalepíte na kousek dřívka, nebo například z brambory, jakou jsme to již jednou dělali při tvorbě balicích papírů.



Na vytvořené razítko následně naneste, za pomoci štětce, vámi zvolené odstíny vodových či anilinových barev a ihned obtiskněte motiv na papírový sáček.



Po vytvoření vašeho vlastního designu dárkového sáčku, nechte vodové barvy dobře zaschnout. Následně vezměte fineliner a vytvořené obtisky dokreslete dle fantazie.



Na konec do sáčku umístěte dárek a obdarujte vámi milované. Krásnou zábavu!



42 views
bottom of page